Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


(VIDEO) Atac armat la universitatea din Ohio, SUA

ohio.png

Sursa imaginii: 
youtube.com

Autorităţile americane au anunţat că nouă persoane au fost rănite într-un atac armat comis, luni, în campusul Universității Ohio. Atacatorul a fost lichidat de poliție.

Autorităţile americane au anunţat că nouă persoane au fost transportate la spitalele din localitatea Columbus în urma atacului armat de la Universitatea din Ohio. Între timp, autorul atacului a fost ucis de poliţişti în urma unei operaţiuni masive, transmite Columbus Dispatch preluat de news.ro.

Atacul armat a început în jurul orei locale 10.00 (17.00 ora României) în apropiere de Watts Hall, care adăposteşte Facultatea de Inginerie şi Ştiinţe.

 

 

Sursa: youtube.com

”Primul lucru pe care l-am auzit au fost acele ţipete. Probabil la doar cinci secunde după am auzit trei focuri de armă, probabil trase cu un pistol. Nu am văzut niciodată ceva asemănător. Toată lumea fugea în orice direcţie posibilă”, a declarat studenta Cydney Ireland.

Publicaţia studenţească a anunţat că poliţiştii au înconjurat la un moment dat parcarea de pe Lane Avenue, unde se ascundea atacatorul armat de la Universitatea Ohio.

De asemenea, studenţii s-au baricadat în sălile de curs ale Universităţii din Ohio.

Se pare că niciun rănit nu este în stare critică.

Peste 60.000 de studenţi urmează cursurile universităţii din Ohio.

 

 

Sursa: youtube.com