Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


(VIDEO)Cozi, la programul „Bicicliști în București". Primăria anunță diversificarea modalităților de înscriere

coada.jpg

Sute de bucureșteni au stat la coadă pentru a prinde unul din cele 5.000 de vouchere a câte 500 de lei
Sute de bucureșteni au stat la coadă pentru a prinde unul din cele 5.000 de vouchere a câte 500 de lei
Sursa imaginii: 
youtube.com

Interes foarte ridicat pentru programul Primăriei București de acordare a voucherelor de 500 de lei pentru achiziționarea de biciclete noi. După crearea unor cozi de sute de persoane, instituția a decis ca cererile de înscriere să poată fi depuse și online, prin e-mail.

Primăria Capitalei anunță că, dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul „Bicicliști în București", pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, s-a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse și prin e-mail.

 

 

Sursa: youtube.com

Astfel, pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanții să printeze, să completeze formularul de înscriere care se află pe site-ul www.pmb.ro, la secțiunea „Bicicliști în București", să-l semneze, și să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părți în cazul celor cu vize de reședință), la adresa [email protected].

Primăria subliniază că sistemul de procesare va respecta principiul ”primul venit, primul servit”. Cererile pentru cele 5.000 de vouchere a câte 500 de lei depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid și ghișeele pentru relații cu publicul.

Voucherele vor putea fi folosite pentru cumpărarea de biciclete, biciclete sau trotinete electrice, dispozitive Segway și Ninebot.