Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


A fost desemnat ”cel mai frumos balcon”. Primăria Capitalei nu arată și imaginile câștigătoare

Primăria Capitalei a desemnat câștigătorii pentru ”cel mai frumos balcon” și ”cea mai frumoasă fațadă”, fără să arate însă publicului și imaginile câștigătoare.

Municipalitatea condusă de Gabriela Firea a anunțat într-un comunicat sec doar numele câștigătorilor. Până sâmbătă la ora 13.00 nu a fost publicată nicio imagine câștigătoare, deși comunicatul a fost emis vineri seară.

Primăria generală a Capitalei a anunțat într-un comunicat de presă doar numele celor care au câștigat premiile de la cele trei secțiuni ale concursului, inițiat în mai anul acesta cu scopul de a-i implica pe locuitorii Capitalei la înfrumusețarea orașului.

Potrivit comunicatului, juriul a analizat cele 92 de lucrări înscrise la ”cea mai frumoasă fațadă”, ”cel mai frumos balcon”, și ”cea mai frumoasă grădină”.

Primaria a adăugat că au fost alese 51 de lucrări finaliste, iar premiile cu o valoare totală de 214.000 de lei au fost acordate conform regulamentului.

În final se menționează că proiecul ”cea mai frumoasă fațadă” va fi extins de primărie și la alte categorii și spații din București care pot fi amenajate.

Reprezentanții primăriei nu au publicat nicio fotografie câștigătoare, deși anterior anunțase că vor fi publice din 21 august. Pe site-ul municipalității sunt menționați, așadar, doar câștigătorii. Cei aflați pe primul loc au încasat câte 5.000 de lei.