Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(VIDEO) „Furios şi iute”: Autocar al Jandarmeriei taie calea unui tramvai 41 şi evită în ultima secundă o tragedie

video_furios_iute_autocar_jandarmerie_tramvai.jpg

Momentul în care un autocar al Jandarmeriei taie calea unui tramvai, în Capitală (captură video)
Momentul în care un autocar al Jandarmeriei taie calea unui tramvai, în Capitală (captură video)

Un autocar al Jandarmeriei a fost filmat în timp ce depăşea coloana de maşini, mergând cu viteză pe linia tramvaiului 41 şi evitând în ultima clipă un accident. După difuzarea imaginilor, Poliţia Capitalei a anunţat că a deschis o investigaţie.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Averescu din Capitală. În imagini poate fi văzut autocarul cu numere de înmatriculare specifice Ministerului de Interne, depăşind coloana de maşini pe linia de tramvai, iar din cauza vitezei, evită în ultimul moment un tramvai al liniei 41, care venea din sens opus, potrivit News.ro.

Poliţia Capitalei precizează că maşina aparţine Jandarmeriei şi că după ce va fi identificat şoferul, vor fi luate măsurile legale: “În urma apariţiei în mediul online a imaginilor cu autospeciala (autocar) înmatriculată cu numere MAI, facem următoarele precizări: autocarul aparţine structurii centrale a Jandarmeriei şi la acest moment se fac verificări pentru a se stabili identitatea conducătorului auto, urmând a fi aplicate măsuri legale”.

 

 

512