Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Prințul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

harry.jpg

Sursa imaginii: 
© Chris Jackson, Getty Images, AFP

Casa Regală a Marii Britanii a anunțat că Prințul Harry și actrița Meghan Markle și-au oficializat luni dimineață logodna.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale și-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018. Cei doi vor locui, după căsătorie, la Nottingham Cottage, în Palatul Kensington.  Actrița în vârstă de 36 de ani Meghan Markle se află deja la Londra.  Prima apariție publică  a cuplului a avut  loc la Jocurile Invictus din Toronto.

Pe de altă parte, actrița a încheiat filmările la ultimul sezon al serialului "Suits", unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit presei britanice, cei doi s-ar fi logodit în voiajul romantic din august în Botswana. Ei ar fi ținut în secret fericitul eveniment, deoarece nu au vrut să eclipseze comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana și vestea privind noua sarcină a ducesei de Cambridge. Anunţată pentru primăvara anului 2018, nunta prinţului Harry ar putea avea loc în luna aprilie, după ce fratele său, Prinţul William şi soţia sa, Kate, vor avea cel de-al treilea copil.