Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Vicepreședinta Tribunalului Timiș: ”Cu ochii umeziți de emoție, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor. Nu cred că există pe planeta asta o nație atât de slugarnică”

judecatoare_adriana_stoicescu.jpg

Judecatoarea Adriana Stoicescu
Sursa imaginii: 
Facebook/ Adriana Stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu, vicepeședinta Tribunalului Timiș, a comentat pe Facebook ultimele evoluții privind criza de la granița de est a Ucrainei. Ea a criticat anunțul privind suplimentarea trupelor NATO de către americani și francezi în România.

Postarea integrală a judecătoarei Adriana Stoicescu:
”Cu ochii umeziți de emoție, precum fecioara ce își așteaptă mirele, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm cu fete botoxate și darnice. Jucătorii de albă neagră vor ieși din nou la lupta, să le ia câțiva euroi și dolarei fraților care ne apară. Rapsozii se vor grăbi să le cânte de bun venit, cu pâine și sare. Statul va sări cu tot felul de facilități, gen cauze de nepedepsire pentru soldații străini dacă mai calcă, din greșeală evident, un prăpădit de român.
Nu cred că există pe planetă asta o nație atât de slugarnică cum suntem noi. Pare că suntem o bărcuța găurită, lăsată în voia vântului și valurilor, fără țel și fără busola. Cum am putea fi altfel dacă ne-am distrus orice urmă de intelectualitate și decentă? Cum am putea să fim altceva decât slugile perfecte și supuse când promovăm numai incompetenți, hoți și impostori ce își urăsc cu strășnicie țara și neamul? Când adevăratul proiect de țară se cheamă “Sus minciuna”….
Am excelat la uciderea elitei și am dat lumii “mari exemple” Gherla, Sighet, Pitești. Învață cineva despre ele? Nu. Avem nevoie de Esca în cărțile de istorie. Am excelat la distrugerea unei economii, clădite pe sângele bunicilor și părinților. Învață cineva despre asta? Nu. Dar avem un milion de vizualizări ale poveștilor de alcov ale intelectualei și marii femei de afaceri Prodan.
Vin americanii să ne apere. O, ce veste minunată…. Vom ieși la lupta și noi. Vom asigura liniștea sufletească a bravilor apărători, cu fetițe dulci din București. Vom curăța dormitoarele și vom lustrui bocancii. Vom face mămăligă și vom turna vinul în pahare.
La sfârșit, vom încerca să apărem, disperați, în poză de grup, strecurandu-ne penibil, cum facem de zeci de ani, sfârșind cu o scatoalcă după cap și trimiși să mai aducem țigări. Nu ne întrebăm nicio clipă ce vom face dacă vor fi alții în poză de grup, iar noi să fim, din nou, doar pierderi colaterale. Nu cred, însă, că ne vor lua prizonieri. Știu din experiență înaintașilor că nu se pot baza pe noi. Îi vom trăda cu prima ocazie. Și le mai furăm și vodka….”


captura Facebook/Adriana Stoicescu
Sursa imaginii: 
Facebook/Adriana Stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu, fost preşedinte al Tribunalului Timiş s-a făcut remarcată în ultimii ani pentru mesajele dure în care descrie situaţia din justiţie, ajungând inclusiv să fie cercetată disciplinar pentru unele dintre postările sale, potrivit jurnaliștilor de la Adevărul.