Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Seminarii gratuite la cora despre sarcină, nastere și bebeluși

cora România, în parteneriat cu Nouă Luni - furnizor de produse pentru nou născuți, copii și mămici organizează în luna iulie la cora Pantelimon, seminarii gratuite unde mămicile primesc informații despre sarcină, naștere, alaptare și creșterea copilului. 

Dorothea Filote- buyer raion puericultură şi confecţii copii cora România

Ideea unor seminarii de puericultură (ramură a medicinei care se ocupă de studiul creșterii armonioase a copilului) este una la care lucrez încă din vara anului trecut şi a pornit de la ideea că este foarte important să avem informaţii corecte şi obiective în tot ceea ce priveşte acest moment deosebit din viaţă noastră – naşterea. În plus, mi se pare foarte util să poţi participa la o serie de discuţii unde să vii cu propriile întrebări şi experienţe, pe care să le poţi dezbate relaxat şi degajat, atât cu o persoană pregătită şi avizată în acest sens, cât şi cu alte mămici. Seminariile sunt susținute de un reprezentant medical Nouă Luni. Prin aceste întâlniri, cora România îşi propune să vină în sprijinul femeilor care sunt la primul copil sau care au un bebeluş până în 6 luni, cu informaţii din diverse sfere - de la naştere, alăptare şi până la alimentația mamei şi a bebeluşului. În măsura în care vom vedea că acest proiect este de interes pentru clientele noastre, vom continua şi pe viitor.

La sfârşitul acestei săptămâni are loc ultimul seminar la care mămicile care doresc să participe se pot înscrie la Punctul de Beneficii din cora Pantelimon

Detalii:

Ana Maria Florea

Responsabil PR cora România

0745 664 250