Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actorul Bill Cosby, implicat într-un scandal sexual

actorul_bill_cosby_implicat_scandal_sexual.jpg

Bill Cosby, aici în 2011 (Foto: Reuters/Lucas Jackson)

Bill Cosby a fost dat în judecată pentru molestare sexuală de către o femeie care susţine că actorul american a agresat-o în adolescenţa ei. Nu este primul scandal sexual în care e implicat celebrul comediant.

Judy Huth îl acuză pe comediantul american Bill Cosby că a molestat-o sexual, în Los Angeles, în 1974, când ea avea 15 ani, după care i-ar fi spus să mintă în privinţa vârstei.

Avocatul actorului nu a făcut nici un comentariu imediat, după apariţia acestei acuzaţii.

Bill Cosby (77 de ani) a mai fost suspectat că ar fi drogat şi molestat sexual mai mult de 12 femei, dar nu a fost pus sub acuzare.

Judy Huth susţine că împreună cu o prietenă de 16 ani l-a întâlnit pe Cosby pe un platou de filmare. Actorul le-ar fi invitat apoi pe cele două adolescente la un club de tenis, unde li s-ar fi dat alcool.

Ulterior, Huth ar fi fost dusă la casa fondatorului Playboy, Hugh Hefner, unde Cosby ar fi molestat-o sexual, după care i-ar fi spus să mintă în privinţa vârstei şi să spună că are 19 ani, în caz că o întreabă cineva.

În urma noului scandal sexual, mai multe televiziuni, între care NBC şi Netflix au amânat unele proiecte în care era implicat Bill Cosby.