Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Gest fără precedent al unei poliţiste americane, surprins de o cameră foto

gest.jpg

Sursa imaginii: 
www.today.com/Facebook

O poliţistă din Statele Unite a primit aprecieri din partea miilor de internauţi care au putut vedea o poză în care femeia mănâncă alături de un om al străzii pe o bordură, lângă o staţie de benzină.

Întâmplarea care a avut loc în Florida a impresionat mii de persoane, după ce fotografia a apărut pe Facebook.

Sergentul de Poliţie Erica Hay a observat un om al străzii stând pe jos, lângă o staţie de benzină, după care i-a cumpărat acestuia ceva de mâncare şi o cafea, mâncând apoi cot la cot cu bărbatul, pe bordura unui trotuar, potrivit The Independent.

O trecătoare a surprins momentul şi i-a fotografiat pe cei doi, fără ca ei să ştie, după care a postat poza pe Facebook, alături de un comentariu: "Nu o cunosc pe această poliţistă, dar o admir. A făcut un gest minunat de bunătate, care pare să fi fost natural (...). Mi-a făcut dimineaţa mai frumoasă!".

Mii de oameni au dat "share" pozei respective, poliţista devenind repede un erou local.

Sergentul Erica Hay a declarat ulterior pentru publicaţia Today: "Bărbatul era acolo singur, aşa că am cumpărat pe fugă ceva de mâncare şi m-am întors să mănânc cu el. Nimeni nu vrea să mănânce singur. Izolarea este cel mai rău lucru pentru oamenii străzii. Cred că orice tip de interacţiune este un lucru pozitiv".