Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Platforma Netflix, lansată în România

Platforma americană Netflix este disponibilă începând de miercuri şi în România. Utilizatorii au la dispoziţie o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV.

Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, datorită unor seriale extrem de populare, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".

Printre producţiile disponibile pentru a fi vizionate din România se numără "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul" şi "Hannibal".

Utilizatorii români pot accesa conţinutul Netflix dacă se abonează pe site-ul netflix.com/ro. Clienţii beneficiază de gratuitate timp de o lună, după ce şi-au făcut un cont pe această platformă, informează Mediafax.

După expirarea perioadei de testare, utilizatorii Netflix din România pot alege din cele trei tipuri de abonament disponibile. Cel mai ieftin este abonamentul de bază, de 7,99 de euro pe lună, care permite vizualizarea conţinutului pe un singur ecran. Celelalte două abonamente disponibile pentru utilizatorii români sunt: standard, cu o valoare de 9,99 euro şi care permite vizionarea HD şi folosirea a două ecrane în acelaşi timp şi premium, cu o valoare de 11,99 euro, care permite şi vizionarea Ultra HD şi folosirea a patru ecrane în acelaşi timp.

În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial.