Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Clujul, pe ritmuri house. Festivalul Untold începe joi. Cine vine pe Cluj Arena?

Festivalul Untold începe joi la Cluj-Napoca. Organizatorii aşteaptă pe Cluj Arena până pe şapte august 350 de mii de persoane, la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din acest an.

Principala scenă a festivalului va fi cel mai mare podium amenajat în România, depăşindu-l ca suprafaţă pe cel de anul trecut. Scena va avea 28 de metri înălţime şi o deschidere de 120 de metri.

Organizatorii anunţă de asemenea că va exista un număr dublu de echipamente faţă de anul trecut, vor fi lasere, focuri de artificii, lumini pe întreg perimetrul stadionului şi ecrane mai mari la scenă.

Una dintre atracţiile festivalului va fi prezenţa pe scenă ca DJ a actorului Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din "Game of Thrones". El este pasionat de muzica house şi e de mai bine de cinci ani un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie şi nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones şi 7 Sessions.

Anul acesta vor urca pe cele zece scene ale festivalului Untold peste 150 de artişti din România şi străinătate. Printre ei: Armin Van Buuren, Tiesto, Scooter, Faithless, Hardwell, Dimitri Vegas&Like Mike, Afrojack şi Martin Garrix.

 

 

Prima ediţie Untold a atras anul trecut peste 240 de mii de oameni. Untold a primit în 2015 premiul "Best Major European Festival" încă de la prima ediţie.