Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ambasadorul Franței la București lansează o melodie împreună cu Keo

Ambasadorul Franței în România, François Saint-Paul și Keo lansează piesa și videoclipul „Soarele pe cer”, o colaborare muzicală inedită, în beneficiul Asociației Valentina, miercuri, 31 mai 2017. Muzica este compusă de François Saint-Paul, pianist și Keo, acesta din urmă fiind și autorul versurilor.

„În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toți cei care vor să se bucure de această sărbătoare”, spune François Saint-Paul. Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat în premieră în timpul evenimentului, a fost filmat la Reședința Franței, regia fiind semnată de Mihai Laz.

Asociaţia Valentina România este situată în sectorul 5, cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school, Casa Valentina, este deschis în timpul săptămânii pentru a ajuta copiii proveniţi din familii defavorizate să urmeze cursurile unei şcoli normale. Concret, 40 de copii sunt primiţi în fiecare zi pentru a fi ajutaţi să-şi facă temele, pentru a avea activităţi creative şi artistice şi pentru a primi o masă caldă. Familiile lor sunt de asemenea urmărite în vederea reinserării sociale şi profesionale.

828