Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ambasadorul Franței și Keo au lansat un videoclip

Videoclip Ambasadorul Frantei - Keo

Videoclip Ambasadorul Frantei - Keo
Videoclip Ambasadorul Frantei - Keo

De ziua copilului, ambasadorul Franței la București, François Saint-Paul, pasionat muzician și artistul Keo, au făcut o surpriză deosebită copiilor: cei doi au compus și interpretat împreună o melodie – Soarele pe cer, și au lansat și un videoclip. Veniturile din piesa produsă de casa de discuri Roton, vor merge în sprijinul Asociației Valentina din Sectorul 5.

Soarele pe  cer nu este prima colaborare dintre François Saint-Paul și Keo, cei doi interpretând adesea piese franțuzești la spectacolele Frenchmania organizate de Institutul Francez, ambasadorul la pian iar Keo la voce. Artistul român este francofon, copilărind în Elveția. Keo speră că, deși Ambasadorul părăsește România în câteva zile, fiind la finalul misiunii, vor continua să colaboreze pe plan muzical.

 

 

Casa Valentina este un proiect complet de sprijin social al familiilor din sectorul 5. Asociația îi ajută pe locuitorii sectorului în dificultate de la grădiniță și până la vârsta adultă. Sprijină copiii de școală cu ajutor la teme, îi pregătește pe adolescenți pentru viața de adult, are ateliere de reinserție pentru părinți. De asemenea, Casa Valentina ajută la reabilitarea locuințelor.

 

 

O parte din copiii sprijiniți de asociație au venit la lansarea melodiei Soarele pe Cer.

Copiii

Despre Ambasadorul Franței, Francois Saint Paul, toată lumea știe că este un mare pasionat de muzică. Compune, interpretează și a fost invitat la RFI în mai multe rânduri pentru a vorbi despre muzică. PentrU Francois Saint Paul, muzica este limba diplomatică ideală

 

2840