Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Regizorul Cosmin Chivu – pelerinaj la Sibiu cu tineri actori americani

rocky-horror-show-3.jpg

Image source: 
credit foto: sibiufest

O întreagă secţiune, la Sibiu, este rezervată şcolilor de teatru din diverse ţări şi managementului cultural. Mai multe trupe de studenţi la actorie au făcut deplasarea în România pentru a prezenta spectacole şi a se confrunta de fapt într-o atmosferă de festival dar şi de căutare artistică.

Sunt prezente la Sibiu şcoli de teatru din România şi Moldova dar şi din China, Germania, State Unite, Marea Britanie, Croaţia, Polonia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Cehia…

Regizorul de origine română Cosmin Chivu se află la Sibiu cu studenţi de la Dison College of Arts and Sciences de la New York, dar a montat un spectacol şi cu actorii în formare de la şcoala de teatru de la Sibiu.

"Rocky Horror Show" se intitulează acest spectacol muzical adaptat după Richard O’Brian. La microfonul lui Matei Vişniec, regizorul Cosmin Chivu ne spune mai multe despre motivaţiile care îl fac să vină în pelerinaj profesional în România şi să iniţieze, împreună cu diectorul festivalului de la Sibiu, Constantin Chiriac, proiecte americano-române.

http://www.sibfest.ro/evenimente-2017/rocky-horror-show

Interviu cu Cosmin Chivu
863