Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Finala de la Shenzhen, mutată în sală. Meciul Halep - Siniakova a fost amânat 4 ore din cauza ploii

halep.png

Image source: 
Captură video

Organizatorii turneului de tenis de la Shenzhen au amânat de mai multe ori finala dintre Simona Halep și Katerina Siniakova din cauza ploii. Meciul trebuia să înceapă la ora 08.00, dar a fost amânat. Nici la ora 11.00 nu începuse.

ACTUALIZARE: Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, a fost mutată în sală, din cauza ploii care cade în oraşul chinez, transmite News.ro. Meciul, care urma să fie transmis de Digi Sport, nu va fi televizat cel mai probabil şi se va desfăşura fără spectatori.


Meciul trebuia să înceapă la ora 08.00, ora României. În tot acest timp, Simona Halep a schimbat câteva mingi cu un băiat de aproximativ 8 ani, spectator în tribunele arenei centrale.

Pentru că nu prea putea să returneze mingea, copilul a primit sfaturi şi ajutor din partea antrenorului Simonei, Darren Cahill. 

Înainte, Halep şi Cahill au efectuat un uşor antrenament pe terenul ud.

 Este pentru a doua oară când românca, nr 1 mondial, joacă în compania cehoaicei Siniakova – locul 47. Cele două s-au întâlnit tot la Shenzhen anul trecut, când Siniakova a trecut de Halep.

De altfel, sportiva din Cehia este și deținătoarea trofeului de la Shenzhen.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu. Halep joacă alături de Irina Camelia Begu.

 

 

 

 

542