Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Gică Popescu va ”juca” în echipa premierului Tudose

gica_popescu_echipa_premier_tudose.jpg

Gheorghe Popescu, numit consilier al premierului (Sursa foto: Facebook/Gheorghe Popescu)
Gheorghe Popescu, numit consilier al premierului (Sursa foto: Facebook/Gheorghe Popescu)

Numirea fostului fotbalist Gică Popescu în funcţia de consilier al premierului Mihai Tudose este o decizie surprinzătoare. O spune la RFI jurnalistul Marius Mărgărit de la Gazeta Sporturilor.

Gică Popescu, fost căpitan al naţionalei, care a stat un an şi opt luni la închisoare în dosarul transferurilor, se va ocupa de pregătirea meciurilor pe care Bucureştiul le va găzdui la Euro 2020.

Marius Mărgărit e de părere că fostul căpitan al echipei FC Barcelona trebuie să arate dacă are şi calităţi de bun manager de proiect: ”A avut câteva încercări în business, dar multe dintre ele au fost nereuşite. Şi în domeniul fotbalului, a avut o şcoală de fotbal, pe care la un moment dat o cam abandonase. Nu se ştie despre el că ar fi un foarte bun manager de business, dar n-a mai fost implicat într-un asemenea gen de proiecte şi rămâne de văzut dacă se va putea descurca. Practic, el va fi doar o legătură, probabil, cu forurile internaţionale, cu UEFA”.

”Nu-mi dau seama dacă va fi o reabilitare completă, cred că va depinde foarte mult şi de succesul acestui proiect. Nu ştiu dacă Gică Popescu va putea vreodată să se reabiliteze complet, dar cred că merită o şansă. Depinde foarte mult de succesul acestui proiect dacă el îşi va mai câştiga din credibilitate în ochii publicului, în ochii suporterilor”, spune jurnalistul.

Marius Mărgărit, despre Gică Popescu