Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(Exclusivitate RFI) Ilie Năstase: Simona Halep are şansele cele mai mari la Roland Garros

Ilie Nastase scandal Politie.jpg

Ilie Năstase a fost încătuşat de poliţiştii de la Rutieră
Ilie Năstase a fost încătuşat de poliţiştii de la Rutieră

Fostul tenismen Ilie Năstase se arată încrezător în şansele Simonei Halep de a câştiga un turneu de Grand Slam, în ciuda eşecului de sâmbătă din finala Australian Open.

Ilie Năstase crede că Simona Halep poate câştiga un turneu de Grand Slam, după înfrângerea de sâmbătă: „E ca un alt meci care se pierde. O iei de la capăt. După mine, ea are şansele cele mai mari la Roland Garros, acolo unde noi din România ne-am născut pe zgură, unde anul trecut a avut cea mai mare şansă, a fost foarte aproape. Când pierzi aşa, la un punct-două, nu mai e nimic de zis, eu n-am ce să mai zic, să comentez. Ce să comentez?”.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a pierdut sâmbătă finala turneului Australian Open. Liderul mondial a cedat în trei seturi, în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi va coborî începând de luni pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni. Daneza devine lider mondial.

“Voi lupta, mai am mulţi ani în faţă. E păcat că nu am reuşit a treia oară, dar poate voi reuşi a patra oară”, a declarat Simona Halep după meciul de sâmbătă.

 
Ilie Năstase, despre eşecul Simonei Halep în finala Australian Open