Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


FedCup la Cluj: meciuri cu casa închisă, bilete de vânzare la mica publicitate

fed_cup.jpg

La Sala polivalentă din Cluj se va disputa meciul de Cupa Federației dintre echipele României și Canadei în 10-11 februarie 2018
Image source: 
RFI România/Bianca Pădurean

Mai sunt câteva zile până la confruntarea dintre sportivele României și Canadei în Grupa Mondială II a FedCup. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost, deja, amenajată, pentru a gazdui competiția, iar meciurile vor avea loc cu casa închisă. O parte dintre fanii dezamăgiți că Simona Halep nu va juca și-au pus în vânzare biletele pe site-urile de mică publicitate.

Mult așteptata competiție FedCup dintre România și Canada a mobilizat autoritățile de la Cluj. Deja, au fost făcute primele pregătiri pentru a le putea primi pe jucătoare, spune Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivelente din Cluj-Napoca, locul de defășurare a meciurilor de FedCup.

”Din 1 februarie am început, practic, montajul suprafeței de joc. Suprafața este una hard, asemănătoare cu cea de la Australian Open, o suprafață rapidă și elastică, exact cum au cerut fetele”, a spus Ionuț Rusu.

Cei care doresc să își cumpere un bilet le meciurile de FedCup trebuie să știe că acestea au fost, oficial, epuizate, spune directorul Sălii Polivalente din Cluj.

”În cadrul acestei competiții, Sala Polivalentă va atinge spectatorul numărul două milioane. Practic, în trei ani de funcționare, pragul Polivalentei a fost trecut de două milioane de spectatori. Vom pregăti un premiu special pentru vizitatorul cu numărul două milioane”, a declarat Ionuț Rusu, directorul Polivalentei din Cluj.

Cei care și-au luat bilete din timp sau sunt voluntari în organizarea competiției vor avea norocul să vadă meciul din tribunele Polivalentei.

O parte dintre fanii dezamăgiți că Simona Halep nu va juca la Cluj, dar și cei care au cumpărat biletele doar pentru a le vinde mai departe, s-au și grăbit să dea anunțuri de mica publicitate. Cele mai multe anunțuri sunt pentru vânzarea de pachete de câte două tichete la meciurile de FedCup de la Cluj.

Ascultă reportajul de la Cluj-Napoca