Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep, „umilită” de Naomi Osaka la Indian Wells

simona_halep_naomi_osaka_indian_wells.jpg

Simona Halep, învinsă de Naomi Osaka la Indian Wells (Foto: Harry How/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP)
Simona Halep, învinsă de Naomi Osaka la Indian Wells (Foto: Harry How/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP)

Înfrângere drastică pentru Simona Halep, în semifinalele turneului de tenis de la Indian Wells: numărul 1 WTA a pierdut cu 3-6, 0-6 în faţa jucătoarei japoneze Naomi Osaka, locul 44 mondial.

Simona Halep a fost nervoasă şi grăbită şi nu a reuşit să iasă din blocajul psihic instalat la finalul primului set.

Românca a cerut intervenţia antrenorului Darren Cahill în setul second. "Până la 3-3 totul a fost în regulă. Ce se întâmplă? Nu eşti tu, nu este jocul tău", a întrebat-o Cahill pe Simona Halep.

Naomi Osaka a obţinut astfel prima victorie în faţa Simonei Halep, în patru meciuri.

Simona Halep a declarat după înfrângerea de la Indian Wells că nu a fost pregătită pentru partida cu Naomi Osaka şi că şi-a pierdut concentrarea în mod inexplicabil, de la scorul de 3-4: "Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc acest meci. Nu caut scuze. Doar explic ce s-a întâmplat. Nu am fost pregătită şi am jucat greşit. Nu am simţit mingea deloc. Am jucat OK până la 4-3, dar apoi am ieşit din joc. Nu ştiu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună, mai bine pregătită, a fost gata să joace şi să câştige meciul. Eu nu am fost".

În finală vor juca japoneza Naomi Osaka şi rusoaica Daria Kasatkina, care a eliminat-o în semifinale pe americanca Venus Williams.