Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


CTP: Mihaela Buzărnescu poate juca o finală de Grand Slam. România, printre cele mai puternice echipe de tenis feminin

buza.jpg

Image source: 
www.facebook.com/MikiBuzarnescu

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a intrat, din această săptămână, în Top 20, după cucerirea primului titlu din carieră. Este un an de execepție pentru tenismena de 30 de ani, iar specialiștii susțin că ar putea ajunge la performanțe și mai mari. Ascensiunea Mihaelei Buzărnescu nu este un simplu foc de paie, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Pentru jucătoarea română este oricând posibilă o finală de Mare Șlem, spune Cristian Tudor Popescu la RFI.

În fine, Mihaela Buzărnescu se adaugă unui grup de jucătoare la rându-le clasate foarte bine, iar România devine una din cele mai puternice echipe de tenis feminin din Lume. Lipsește însă în continuare o strategie care să asigure continuitatea – punctează Cristian Tudor Popescu: 

Ascultă AICI interviul integral

CTP: Mihaela Buzărnescu are un bagaj tehnic și tactic absolut remarcabil pe care nu și l-a putut pune în valoare din pricina accidentărilor repetate, a operațiilor. Va urca în continuare. Un singur pericol există. Fizicul, după părerea mea. (…) Nu cred că o mai pot speria lucruri. Eventual o finală de Grand Slam, nu?

Rep.: O vedeți posibilă?

CTP: E posibil orice.

Rep.: Putem spera că România va câștiga FED Cup?

CTP: Da, este posibil. Este una dintre cele mai puternice țări din Lume la capitolul tenis feminin.