Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


(VIDEO) De ce a plâns de fapt Cristiano Ronaldo?

de_ce_plans_cristiano_ronaldo.jpg

Ronaldo, în lacrimi, la meciul Valencia-Juventus (Foto: Reuters/Heino Kalis)
Ronaldo, în lacrimi, la meciul Valencia-Juventus (Foto: Reuters/Heino Kalis)

Eliminarea lui Cristiano Ronaldo în meciul dintre Valencia şi Juventus din grupele Ligii Campionilor a provocat un val de reacţii în lumea fotbalului. Portughezul echipei italiene a primit cartonaşul roşu pentru un fault asupra unui adversar şi a părăsit terenul în lacrimi.

Antrenorul Valenciei declară că Ronaldo i-a spus după meci că a izbucnit în plâns, pentru că nu a făcut nimic la acea fază a partidei.

 

Momentul în care Cristiano Ronaldo primeşte cartonaşul roşu şi izbucneşte în lacrimi (sursa video: YouTube)

 

 

Fostul coleg al portughezului de la Manchester United Rio Ferdinand crede că Ronaldo a început să plângă pentru că ar fi vrut să joace din nou pe „Old Trafford”, unde a cunoscut gloria cu „diavolii roşii”. Eliminarea sa l-ar putea costa suspendarea pentru două meciuri, inclusiv cel cu Manchester. "Cred că s-a gândit că nu va mai putea juca pe Old Trafford, el vrea doar să joace fotbal. Cred că eliminarea sa e controversată, e dificil să vezi ceva la acea fază", a declarat fostul fundaş al lui Manchester United.

De partea sa, mijlocaşul lui Juventus Emre Can spune că arbitrul l-a sancţionat pe Ronaldo pentru că l-a tras de păr pe jucătorul Valenciei: "Ăsta trebuia să fie un cartonaş roşu? Tocmai l-am auzit pe arbitru spunând că l-a eliminat pe Cristiano pentru că l-a tras de păr (pe Murillo-n.r.). Nu suntem femei, jucăm fotbal! Dacă dai cartonaş roşu pentru aşa ceva, poţi fi eliminat pentru orice fault pe care îl faci. 100% acesta nu e un cartonaş roşu!".

Ulterior, pe reţelele sociale au apărut imagini noi în care Cristiano Ronaldo este văzut cum îl loveşte cu piciorul pe adversarul său, înainte ca acesta să cadă pe gazon.