Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep se retrage de la Turneul Campioanelor

simona_halep_retrage_turneu_campioane.jpg

Simona Halep nu mai joacă la Turneul Campioanelor 2018 (Sursa foto: Twitter/Simona Halep)
Image source: 
(Sursa foto: Twitter/Simona Halep)

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, a anunţat joi site-ul WTA.

Simona Halep (locul 1 mondial) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va începe duminică, anunţă site-ul WTA.

Sportiva s-a retras marţi şi de la turneul de la Moscova, unde urma să intre în competiţie miercuri, în turul secund.

Simona Halep a anunţat pe 2 octombrie că suferă de hernie de disc.

"A fost o decizie grea, desigur. Este întotdeauna dificil să te retragi de la un turneu mare. De fapt, cred că este pentru prima dată în viaţa mea. Aşa că a fost o decizie dificilă, dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren a fost 100% cu retragerea, deoarece era îngrijorat de spatele meu şi este mai bine să pui sănătatea pe primul loc, întotdeauna. El a spus asta întotdeauna, de când am început. Aşa că era mai sigur ca mine că trebuie să mă retrag. Apoi când am auzit că e de acord cu asta, mi-a fost mai uşor să iau decizia. Spatele meu nu este OK, nu m-am antrenat în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să concurez la acest nivel, spatele e încă inflamat. Nu este uşor să merg pe teren şi să joc în acest moment", a declarat românca pentru WTA Insider.

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, se va desfăşura între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.

Simona Halep va termina anul pe primul loc în clasamentul WTA.