Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mergem în semifinale, dar fără căpitan. Accidentarea Cristinei Neagu e foarte gravă

neagu.jpg

Sursa imaginii: 
Wikipedia

Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, nu va putea evolua în semifinalele Campionatului European din Franța. Accidentarea suferită la genunchi în meciul de aseară cu Ungaria este una foarte gravă.

ACTUALIZARE: Gazeta sporturilor scrie că investigațiile medicale au relevat că accidentarea Cristinei Neagu este foarte gravă: ruptură de ligamente la genunchiul drept. Perioada de recuperare după o astfel de accidentare este de cel puțin 6 luni.

..............................

Gazeta Sporturilor a prezentat imagini cu sportiva română în cârje la hotel. Cristina Neagu s-a accidentat în minutul 51 al partidei pierdute aseară de România în fața Ungariei, scor 29-31.

Federaţia Română de Handbal a anunţat la rândul său că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul.

”În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naţionale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine de dimineaţă, pentru a determina natura exactă a accidentării. Vă vom ţine la curent cu noi informaţii. Vă mulţumim că sunteţi alături de Cristina şi de echipa naţională!”, a anunţat FR Handbal.

În ciuda acestei înfrangeri, tricolorele s-au calificat în semifinale, acolo unde vor întâlni vineri seară, de la 18.30, campioana olimpică Rusia.

În cealaltă semifinală vor juca Franța și Olanda.