Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep, desemnată cea mai “inimoasă” jucătoare

halep_ok.jpg

Image source: 
Facebook / Simona Halep

Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră Heart Award, oferit de Fed Cup pentru evoluţia sa remarcabilă din meciul cu Cehia,din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Site-ul oficial al Fed Cup a anunțat că Halep a primit premiul pentru Grupa Mondială şi Grupa Mondială II, acolo unde le-a avut contracandidate pe letona Anastasija Sevastova, spaniola Georgina Garcia-Perez şi australianca Ashleigh Barty. Premiul a fost acordat pe baza voturilor fanilor, care  au decis că Simona a fost cea mai ”inimoasă” jucătoare, fiind un motiv de inspiraţie pentru echipa României, care a învins deţinătoarea trofeului, cu 3-2, la Ostrava.

Fed Cup Heart Award, ajuns la al zecelea an, doreşte să recompenseze jucătoarele care şi-au reprezentat ţara cu distincţie, cu curaj excepţional, demonstrând un ataşament remarcabil în timpul meciurilor din Fed Cup. Fiecare câştigătoare primeşte un cec care va fi donat în scopuri caritabile, la alegerea sa. Halep va primi un cec de 3.000 de dolari, iar celelalte laureate, de câte 1.000 de dolari.