Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Rugby: Baia Mare - Steaua în finala Super Ligii CEC Bank

timisoara_baiamare.jpg

Timișoara Saracens 30 Baia Mare 35
Timișoara Saracens va lipsi din finala Super Ligii CEC Bank după trei tiluri consecutive
Image source: 
Timișoara Saracens Facebook

Știința Baia Mare s-a calificat în finala Super Ligii CEC Bank după victoria în deplasare, 35 - 30 împotriva campionilor en titre, Timișoara Saracens. În cea de-a doua semifinală Steaua a învins CSM București cu 22 - 15.

Timișorenii au dominat posesia balonului și teritoriul, dar Zimbrii au speculat greșelile gazdelor și placajele ratate, marcând nu mai puțin de cinci eseuri, toate transformate. 

În a doua semifinală CSM București a fost învinsă de Steaua pe stadionul Olimpia din Capitală, fiecare echipă marcând câte un eseu.

Finalele pentru locurile 3 - 4 și 1 - 2 vor avea loc sâmbătă 25 mai viitoare la Bârlad, de la orele 11 și respectiv 15:30.

În semifinalele pentru locurile 5 - 8 oaspeții s-au impus în ambele semifinale: Universitatea Cluj a trecut de Tomitanii Constanța cu 40 - 22, iar Dinamo a învins pe Gloria Buzău cu 16 - 11.

Sâmbătă 25 mai cele două noi promovate Constanța și Buzău se vor întâlni pentru locurile 7 - 8, în timp ce în finala pentru locurile 5 - 6 vor juca Dinamo și Cluj. Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul Olimpia din Capitală de la orele 13:30, respectiv 16:30.

Îm Divizia Națională de Seniori (liga a II-a) titlul a fost câștigat de CS Năvodari care a învins în finală cu 23 - 17, printr-un eseu marcat în ultima acțiune a jocului, pe Știința Petroșani.

Locul al treilea îm DNS a revenit lui RC Bârlad care a dispus în finala mică de Grivița Roșie cu 24 - 17.