Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


CE de Tineret: Face România pasul spre semifinale? Peste 10 mii de români așteptați la meci

fotbal.jpg

Image source: 
pixabay.com

Naționala de tineret a României sub 21 de ani întâlnește diseară Anglia, în cea de-al doilea meci al Campionatului European de Fotbal. Sunt așteptări mari, după ce naționala mică a zdrobit Croația, la debut, scor 4 -1.

România Under 21 intră pe teren diseară din fotoliul de lider al grupei C. România are deja 3 puncte, obținute fără emoții după victoria entuziasmantă împotriva Croației. Deși nu era cotată cu mari șanse, echipa coordonată de Mirel Rădoi a impresionat, iar meciul de diseară, coroborat cu un joc al rezultatelor favorbil în cealaltă partidă, dintre Franța și Croația, ar putea duce naționala în semifinale, o premieră absolută la acest nivel. 

Jocul bun al echipei de tineret a stârnit deja interes din partea cluburilor europene: Standard Liege, echipa de la care a plecat Răzvan Marin la Ajax,  ar fi interesată de atacantul George Pușcaș și de Alexandru Cicâldău, scrie Gazeta Sporturilor. 

Revendind la meciul de diseară, de la ora 19.30, naționala de tineret ar urma să aibă parte de o susținere masivă: 

”Organizatorii partidei şi reprezentanţii UEFA au anunţat la şedinţa tehnică a partidei Anglia-România că s-au vândut peste 10.000 de bilete din cele 18.000 disponibile, iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise şi vineri, începând de la ora 09:00 (un bilet costă 5 euro). Totodată, delegaţia britanică a anunţat oficialii UEFA că se bazează pe aproximativ 500 de suporteri englezi, asta însemnând, după preconizările gazdelor, că în tribune am putea avea peste 10.000 de români”, scrie pe site-ul Feferației Române de Fotbal. 

În grupa C, România mai întâlnește Franța, luni, tot la Cesena.