Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


FRF: 2000 de bilete returnate de oaspeți la România – Spania, disponibile online

suporteri-romania-uefa.jpg

Sursa imaginii: 
Federația Română de Fotbal

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că aproximativ 2.000 de bilete la meciul România - Spania, reprezentând parte din cota alocată iniţial forului oaspete pentru suporterii spanioli, au fost returnate. Ele sunt disponibile spre vânzare, doar online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

FRF anunță că preţurile biletelor din zona peluzei Nord în care erau alocate locurile sunt cele iniţiale, 35 lei la inelele 1 şi 2, respectiv 40 lei la inelul 3.
Acestea sunt ultimele bilete disponibile la partida România – Spania, din 5 septembrie, de pe Arena Naţională. Aşa cum FRF a anunţat săptămâna trecută, înainte ca federaţia spaniolă să renunţe la o parte din locurile rezervate, jocul se va disputa cu casa închisă.
La 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri și va fi deschis între orele 12:00 şi 21:45.

Porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naţionale, FRF împreună cu sponsorii şi partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activităţi interactive şi premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.

Pe de altă parte, pe site-urile oficiale bilete.frf.ro şi bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile Euro-2020. Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) şi 50 lei (tribune).