Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Shenzhen | Halep a învins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

halep_bun.jpg

Image source: 
REUTERS/Aly Song

Simona Halep (nr. 5 WTA)  a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor (Shenzhen, China). A învins-o în trei seturi, 3-6; 7-6(6); 6-3 pe Bianca Andreescu (Canada; 4 WTA). Partida a durat două ore și 30 de minute. 

Simona Halep a avut o primă reacție după victoria din meciul cu Bianca Andreescu.  “Este o performanță incredibilă să fiu a șasea oară consecutiv calificată la Turneul Campioanelor. Sunt mândră de mine și de echipa mea că am reușit să câștig. A fost un meci foarte greu. Știam că e o jucătoare extraordinară care se lupta până la final. Nu am jucat prea mult după Wimbledon, a trebuit să lupt din greu. Sunt epuizată, dar mâine mă voi recupera. Mă bucur că am reușit să câștig în fața acestei tinere jucătoare, e mai tânără cu 10 ani, a câștigat US Open, și a avut un an incredibil. Văd multe steaguri ale României. Aș vrea să le mulțumesc fanilor românil, dar și celor chinezi din tribune”, a spus Halep. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Următorul meci pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor este programat miercuri, împotriva ucrainencei Elina Svitolina, care a învins-o azi pe Karolina Pliskova din Cehia, scor 7-6 (12), 6-4.