Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Liga 1 se reia de vineri. Suporterii rămân acasă

Ludovic Orban: Nu poate fi vorba de prezenţa spectatorilor la meciuri după 15 iunie. E foarte complicat cu galeriile.

Liga 1 se va relua începând de vineri, după trei luni de suspendare din cauza epidemiei de COVID-19. Porțile se vor deschide doar pentru sportivi, nu şi pentru spectatori, iar jucătorii şi staff-ul cluburilor trebuie să respecte o serie de măsuri.

Mai exact nu se vor ţine şedinte tehnico-tactice în vestiare, pe bancă toată lumea va purta măşti, iar titularii nu au voie să se îmbrăţişeze sau să scuipe pe teren.

Pentru moment meciurile se vor desfășura fără suporteri a anunțat premierul. Ludovic Orban s-a întâlnit joi dimineață cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste de Fotbal.

Caz diagnosticat cu coronavirus la Dinamo

Este vorba despre magazionerul echipei a confirmat secretarul general al LPF  la telekomsport.ro. Justin Ștefan susţine că programarea meciurilor lui Dinamo depinde de ancheta epidemiologică efectuată de DSP. Partida Dinamo - Chindia ar trebui să se joace sâmbătă, de la 20:00. Celelalte meciuri din Liga 1 se vor disputa conform programului.

În Bulgaria, Ungaria şi Serbia, echipele au fost susţinute de fani. Pe stadioane pot intra până la 20-30% din capacitatea arenelor.