Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Rugby: Liga Angliei se reia pe 14 august după 159 de zile de pauză

sale_harlequins.jpg

Sale 48 Harlequins 10
Harlequins și Sale Sharks vor da stratul reluării campionatului Angliei. În tur, Rechinii au câștigat cu 48 - 10.
Sursa imaginii: 
https://www.premiershiprugby.com/

Campionatul de rugby al Angliei, Gallagher Premiership, se reia pe 14 august după o întrerupere de mai bine de cinci luni cauzată de pandemia de Coronavirus. Calendarul va fi extrem de aglomerat pentru încheierea campionatului ediția 2109/2020 în octombrie.

Premiership Rugby anunță că Harlequins și Sale Sharks vor avea onoarea de a da startul reluării Gallagher Premiership Rugby vineri, 14 august.

Toată atenția se va îndrepta către Twickenham Stoop, 159 de zile după ce a fost jucat ultimul meci Gallagher Premiership Rugby din ediția 2019/2020.

Înainte ca Gallagher Premiership Rugby să fie suspendat, Sale erau una dintre echipele de formă, pierzând doar unul din ultimele șase meciuri, în timp ce Harlequins au pierdut o singură dată în fața Rechinilor pe Twickenham Stoop, în Premiership Rugby din 2008.

După meciul de deschidere din sud-vestul vestul Londrei vor avea loc patru meciuri sâmbătă, acasă la Bath Rugby care joacă cu London Irish, Worcester Warriors care primesc vizita lui Gloucester, Bristol Bears care primesc vizita campionilor retrogradați, Saracens și liderii Exeter Chiefs care sunt gazde în fața lui Leicester Tigers, înainte ca weekend-ul să se încheie la Franklins Gardens, unde Northampton Saints se confruntă cu Wasps.

Gallagher Premiership s-a întrerupt pe 7 martie cu runda a 13-a, deci mai sunt de disputat nouă runde din sezonul regulat, semifinalele și finala ediției 2019 - 2020, ceea ce va implica jocuri la mijloc de săptămână, extrem de rare în rugby. 

Premiership Rugby confirmă de asemenea că Finala Gallagher Premiership Rugby 2020 va avea loc sâmbătă, 24 octombrie.

Următorul anunț va implica selecțiile TV live atât pentru BT Sport, cât și pentru Channel 5, urmate de următoarele patru runde ale Gallagher Premiership Rugby.