Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Gică Hagi nu mai este manager al clubului pe care-l patronează, FC Viitorul

hagi_sut_gol.jpg

Modelul de afaceri al lui Hagi.
Modelul de afaceri al lui Hagi
Sursa imaginii: 
Facebook/Gheorghe Hagi

Gică Hagi nu mai este managerul echipei FC Viitorul. El a anunţat că se retrage din poziţia pe care o ocupa din 2014, dar va rămâne la conducerea clubului.

Viitorul este pe primul loc în play-out cu 42 de puncte, însă a pierdut ultimele două meciuri fără să înscrie: 0-2 la Hermannstadt şi 0-3 pe propriul teren cu Sepsi.

Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 şi alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câştigarea campionatului României, a Cupei României şi Supercupei României. Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori. Împreună cu preşedintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanţa, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-şi cunoaşte echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, spune Gică Hagi pentru site-ul oficial al clubului.