Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Rapid s-a despartit de antrenorul Dan Alexa

Clubul din Giulești a anunţat duminică rezilierea contractul tehnicianului Dan Alexa şi al secundului acestuia, Costel Ilie.

Gruparea „alb-vișinie”, precizează că până la numirea unui nou antrenor principal, echipa va fi pregătită de Ştefan Grigorie.

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie, cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă. Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obţinând o victorie, trei remize şi o înfrângere. Reunirea lotului va avea loc luni, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ştefan Grigorie.

Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorţi a "ţintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare", se arată în comunicatul „giuleştenilor”.

Amintim, Dan Alexa a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rapid, la în luna martie, înlocuindu-l pe Daniel Pancu, demis din cauza rezultatelor slabe.

Cu el la conducerea tehnică, formația de lângă Podul Grant nu a reuşit să promoveze în prima ligă.