Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Focar de Covid-19 la PSG: Di Maria și Paredes - infectați, Neymar, Navas și Icardi i-au însoțit în concediu

Argentinienii Angel Di Maria și Paredes s-au infectat cu noul coronavirus, iar coechipierii de la Paris Saint-Germain - Neymar, Navas, Herrera și Icardi, i-au însoțit într-un concediu plin de petreceri la Ibiza.

După ce echipa pariziană a pierdut finala Champions League în fața lui Bayern Munchen, conducătorii clubului le-a dat jucătorilor în această perioadă o scurtă vacanță.

Jurnaliștii francezi anunță că Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost testați pozitiv la Covid-19, după ce în aventura lor la Ibiza i-au avut alături și pe coechipierii Neymar, Navas, Herrera şi Icardi.

Este posibil ca virusul să fi cuprins și mai mult lotul lui PSG, care este acum în pericol să amâne încă odată partida cu Lens, de la 10 septembrie.

Regulamentul din Ligue 1 precizează, oricum, că dacă o echipă are minimum patru cazuri de infectare cu Covid-19, meciul acesteia va fi mutat la o altă dată.

Deocamdată, oficialii grupării de pe Parc des Princes așteaptă rezultatele testelor tuturor fotbaliștilor.

Amintim, partida cu Lens a mai fost amânată odată, de la 29 august, fiindcă Paris Saint-Germain a jucat finala Ligii Campionilor.