Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Nicușor Dan: Nu se pune problema desființării echipei de handbal feminin CSM București

nicusor_dan_desfiintare_handbal_csm_bucuresti.jpg

Cristina Neagu, vedeta echipei CSM București (Sursa foto: Facebook/CSM București)
Cristina Neagu, vedeta echipei CSM București (Sursa foto: Facebook/CSM București)

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune la RFI că și-ar dori ca CSM București, club finanțat de Primăria Generală, să-și găsească și alte surse consistente de finanțare, pe lângă bugetul PMB.

Nicușor Dan explică la RFI ce va face cu CSM București: ”Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaștem cu toții, dar are și foarte multe echipe de copii și juniori, pe care aș vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce privește echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem. Nu cred că a fost ”vândută” corect, în sensul de marketing, performanța pe care ea reușește să o susțină constant. Nu se pune problema desființării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aș dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulți decât o face în momentul de față”.

”Deci în orice caz, nu o să avem o decizie brutală în privința ei, dar o să avem o preocupare în ceea ce privește finanțarea ei pe anii următori”, asigură primarul ales al Capitalei.