Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Fotbaliștii echipei naționale au primit rezultatele testelor pentru Covid-19

nationala_covid_teste.jpg

Sursa imaginii: 
frf.ro

„Tricolorii” au primit, marți, rezultatele testelor pentru SARS-Cov-2, făcute înaintea meciului de miercuri cu Austria, iar toate sunt negative.

Partida din faza grupelor Ligii Națiunilor se va juca miercuri, de la ora 21:45, iar Federația Română de Fotbal a anunțat vestea bună pe site-ul oficial:

"Astăzi, la prânz, au sosit rezultatele testelor COVID pe care întreaga delegaţie a României, jucători şi staff, le-a efectuat aseară, la sosirea din Norvegia. Şi toate sunt negative! A fost testul necesar <<tricolorilor>> pentru disputarea jocului România – Austria de mâine şi ultimul de la acţiunea naţionalei în octombrie", scrie în comunicatul semnat de FRF.

Confruntarea România – Austria din Liga Națiunilor, va avea loc miercuri seară la Ploiești, pe noul stadion „Ilie Oană”, și va fi transmis în direct de ProTV.

Amintim, clasamentul grupei este condus de Norvegia, care a surclasat România cu 4-0 în ultima partidă. Scandinavii sunt urmați de Austria, care are tot 6 puncte, iar „tricolorii” sunt pe treapta a 3-a, cu 4 puncte. Ultima este Irlanda de Nord, cu un singur punct.

Selecționata pregătită de Mirel Rădoi va mai juca, tot acasă, cu Norvegia, la 15 noiembrie și va încheia grupa în deplasare în Irlanda de Nord, la 18 noiembrie. Liga Națiunilor este criteriu de calificare la Cupa Mondială din 2022, în Qatar.