Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


CFR Cluj a remizat, 1-1 cu Young Boys Berna în Europa League și rămâne lidera grupei

Campioana României la fotbal a condus-o doar câteva minute pe cea a Elveției în meciul jucat la Cluj, în etapa a 2-a a grupelor competiției continentale.

Formația antrenată de Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 62, cu un gol norocos al lui Mario Rondon, al cărui șut a fost deviat de un adversar în poartă.

Elvețienii au egalat repede, în minutul 69, prin reușita lui Fassnacht, care a avut și el șansă, după ce mingea respinsă inițial de portarul Bălgrădean a ajuns tot la el.

CFR rămâne lideră în Grupa A, cu 4 puncte, la fel ca AS Roma, care a n-a scos decât un egal acasă: 0-0 cu ȚSKA Sofia, după ce clujenii îi învinseseră pe bulgari cu 2-0.

Ardelenii sunt în fața italenilor datorită unui gol în plus marcat. ȚSKA și Young Boys Berna au doar câte un punct după două runde.

CFR va juca „derby-ul” de la Roma joia viitoare, la 5 noiembrie.

Surpriza serii au produs-o belgienii de la Anvers, care au trecut cu 1-0 de Tottenham.

În alte partide interesante, Sparta Praga, a cedat cu 0-3 la AC Milan, la care a apărat Tătărușanu, Slavia Praga – la care Nicolae Stanciu a ratat un penalty, a învins-o cu 1-0 pe Bayer Leverkusen, iar Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers, câștigătoare tot cu 1-0 în fața lui Lech Poznan.