Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


CFR Cluj a fost învinsă cu 5-0 de AS Roma în Europa League

cfr_cluj_-_as_roma.jpg

Sursa imaginii: 
facebook

Campioana României la fotbal nu a avut nicio șansă în fața italienilor de la AS Roma în grupele Europa League, bifând cea mai dură înfrângere din participările ei în competițiile continentale.

În partida de pe „Atadio Olimpico”, unde CFR obținea acum un deceniu o victorie istorică: 2-1 cu echipa din capitala Italiei, formația antrenată de Dan Petrescu nu a contat aproape deloc pe gazon.

Golurle au fost marcate de Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral de două ori şi Pedro Rodriguez, între minutele 1 și 89. 

După trei etape disputate, AS Roma este pe primul loc în Grupa A, cu 7 puncte. CFR Cluj rămâne a doua cu 4 puncte, iar Young Boys Berna și ȚSKA Sofia au câte un punct, dar au jucat doar două partide.

Amintim, clujenii nu s-au putu baza în meciul din Italia pe mai mulți jucători: Vinicius şi Cestor s-au accidentat, Omrani lipsește pentru mai multă vreme tot din motive medicale, iar Burcă a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Returul dintre CFR și AS Roma se va juca la 26 noiembrie, la Cluj. Va urma, la 3 decembrie, partida cu ȚSKA Sofia, tot acasă, iar în ultima confruntare a grupei, ardelenii vor merge în Elveția, la Young Boys Berna, la 10 decembrie.