Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Edi Iordănescu revine ca antrenor la CFR Cluj

edi_iordanescu.jpg

Sursa imaginii: 
facebook

Campioana României l-a ales pe tehnicianul de 42 de ani, singurul cu care conducerea clubului a negociat după plecarea lui Dan Petrescu, la sfârșitul săptămânii trecute.

CFR l-a mai avut în vedere și pe Adrian Mutu, care a discutat cu patronul Neluţu Varga, însă fostul golgeter al naționalei a anunțat că vrea să rămână la cârma reprezentativei de tineret a României, cu care s-a calificat la Campionatul European sub 21 de ani.

Iordănescu va semna cu ardelenii un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune pentru încă unul. Prezentarea oficială, urmează să aibă loc vineri, într-o conferinţă de presă.

În privința obiectivelor lui, acestea sunt aceleaşi pe care le avea şi Dan Petrescu: adică titlul de campioană a Ligii 1 şi calificarea în grupele unei competiții continentale.

Acesta este al 2-lea mandat al lui Edi Iordănescu la CFR. El a mai pregătit echipa în vara lui 2018, într-un mandatul care a durat doar două luni. Atunci a câştigat Supercupa României în fața Universitatății Craiova în deplasare, dar a pierdut apoi la Cluj cu Malmo, iar conducătorii grupării l-au concediat.

De atuci, Iordănescu a mai pregătit-o doar pe Gaz Metan Mediaş, în Liga 1.