Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep câștigă cu 6-2, 6-4 și se califică în sferturi la Gippsland Trophy

halep_ao.jpg

Simona Halep, Melbourne

Tenismana română a învins-o fără emoții pe nemțoaica Laura Siegemund pe hard-ul de la Melbourne. A fost a treia întâlnire directă dintre cele două sportive.

Tenismana română a înfruntat-o pe adversara sa, Laura Siegemund în a treia întâlnire directă pe care au avut-o. Cap de serie numărul 1 la Gippsland Trophy, Halep (29 WTA) a învins pe hard-ul de la Melbourne cu 6-2, 6-4 după o oră și jumătate de meci.

Primul set a fost dominat autoritar de Simona Halep care a servit excelent, a returnat agresiv, a variat loviturile și și-a ales excelent momentele în care să atace. Halep a condus cu 4-0, după două break-uri, dar pe finalul setului, Siegemund și-a îmbunătățit jocul, reușind să câștige două game-uri. Simona n-a avut însă probleme și a câștigat setul, scor 6-2.

Halep va juca în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), care a trecut de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. Siegemund câştigase luni în faţa altei românce, Monica Niculescu, în două seturi, cu 7-5, 6-4.

Halep - Siegemund 2:1 la întâlniri directe

Prima partidă s-a jucat în 2016, la turneul WTA de la Stuttgart. Laura Siegemund s-a impus clar, după doar o oră și 9 minute de joc, scor 6-1, 6-2. Al doilea duel dintre Simona Halep și Laura Siegemund a avut loc în șaisprezecimile turneului WTA de la Roma din 2017, când constănțeanca s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Irina Begu o întâlnește pe Naomi Osaka în sferturi la Gipssland Trophy

În sferturi se califică și Irina Begu după un meci extenuant de peste trei ore şi jumătate cu britanica Johanna Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 5. Românca a avut nevoie de nouă mingi de meci pentru a se impune, dar a şi salvat două. Begu va evolua în sferturi cu japoneza Naomi Osaka, locul WTA şi cap de serie numărul 2.