Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


FCSB câștigă derby-ul cu Dinamo

derby.jpg

FCSB câștigă la limită eternul derby de România cu Dinamo București
FCSB câștigă la limită eternul derby de România cu Dinamo București
Sursa imaginii: 
fcsb.ro

FCSB a câștigat la limită eternul derby de România cu Dinamo București. A fost a 180-a confruntare dintre cele mai titrate echipe din România. FCSB s-a impus prin golul marcat de  Florin Tănase.

Partida Dinamo - FCSB, jucată pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, nu a fost una deosebit de spectaculoasă.

Singurul gol al partideia fost marcat în minutul 8 de Florin Tănase, care a preluat, cu această reușită, conducerea în clasamentul

golgheterilor din Liga 1. Marcatorul și-a arătat încrederea că echipa sa va câștiga campionatul anul acesta.

"Sunt foarte bucuros că am marcat un nou gol şi mi-am ajutat echipa. Iar fericirea e cu atât mai mare cu cât am câştigat pe acest teren împotriva rivalei. Poate în repriza a doua jocul nostru a suferit şi din cauza gazonului, care a fost moale, greu... Dacă era un gazon bun era un scor mult mai mare", a declarat Florin Tănase la Digisport.

Dinamo trebui să trebuie să înveţe din acest meci şi să se revanşeze în faţa rivalei săptămâna viitoare, a spus la rândul său antrenorul învinșilor Ionel Gane.

"Am intrat mai slab în meci, primele 10-15 minute, când ei au şi înscris şi au şi avut câteva ocazii. Dar apoi am echilibrat jocul, iar pe final de primă repriză am avut două ocazii mari prin Sorescu şi Anton. A doua repriză a fost mai mult de luptă, dar cu puţin noroc, la acea fază (n.r. - ocazia lui Nepomuceno din minutul 90+4), puteam să egalăm în zece oameni. Acum trebuie să învăţăm din acest meci şi să ne revanşăm în Cupa României", a afirmat antrenorul "câinilor" la postul Digisport.

FCSB rămâne lider în Liga 1, în timp ce Dinamo e pe 9, cu 25 de puncte, la 3 distanță de un loc în play off.