Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ionel Gane nu mai este antrenorul lui Dinamo

jerry gane.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook @FCDinamoOfficial

Antrenorul a anunțat că demisionează din cauza rezultatelor slabe, la finalul meciului cu FC Argeș pierdut luni seară cu 1-2.

După partida cu piteștenii, a 7-a la rând fără victorie pentru „alb-roșii”, gruparea din Ștefan cel Mare a rămas pe locul al 14-lea, cu 27 de puncte, în timp ce FC Argeș a urcat pe poziția 7, cu 36 de puncte, la o singură lungime în spatele ultimului loc care asigură play-off-ul.

"Foarte greu de digerat. I-am anunțat și pe băieți, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulțumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproșez la meciul de azi. Am încercat în permanență, am dominat mult Argeșul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine.

Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieților în vestiar. Dacă am fi câștigat, da, aș fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit.

Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum știu că au fost supărați. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a declarat Jerry Gane la finalul partidei.

Tehnicianul oltean a devenit principal la Dinamo în prima săptămână din luna decembrie, după plecarea lui Cosmin Contra. El a strâns 18 meciuri, înregistrând 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri.

Dinamo va juca în runda următoare pe terenul ultimei clasate Poli Iași, în timp ce FC Argeș va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Pe banca dinamoviștilor ar putea fi reinstalat „veteranul” Gigi Mulțescu, demis anul trecut, înaintea instalării lui Cosmin Contra.