Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Simona Halep s-a răzgândit – revine în echipa de FedCup a României

simona_halep_fb.jpg

Sursa imaginii: 
Simona Halep / Facebook

După ce a fost criticată fiindcă a ales să se pregătească pentru anumite turnee în detrimentul participării la FedCup – actuala "Billie Jean King Cup", Simona Halep a anunțat că va juca luna viitoare contra Italiei.

Cea mai valoroasă jucătoare română de tenis din istorie a făcut acest anunț într-un interviu pentru emisiunea "Așii tenisului" de la Digisport:

O să încep cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FedCup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FedCup.

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România.

Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FedCup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FedCup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a declarat Simona Halep.

Amintim, echipa de Cupa Federației are un nou căpitan. Florin Segârceanu și-a anunțat joi demisia, iar locul lui va fi luat de Monica Niculescu, jucătoare aflată încă ân activitate și care tocmai s-a calificat în semifinale la dublu la Sankt Petersnurg, alături de Lesley Kerkhove din Țările de Jos.