Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Gigi Mulțescu a demisionat din nou de la Dinamo și va fi înlocuit de Dușan Uhrin Jr.

gigi multescu.jpg

Sursa imaginii: 
facebook.com/FCDinamoOfficial

Antrenorul de 69 de ani și-a anunțat demisia după înfrângerea cu 1-0 cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României.

Mulțescu a declarat imediat după meci că nu se va răzgândi, deși echipa păstrează șanse pentru calificarea în finală și salvarea sezonului, și că nu i-a anunțat încă pe jucători.

Tehnicianul poreclit „Smurd” a fost la un pas să plece de la Dinamo și după eșecul cu Academica Clinceni, 1-3, ultimul meci din sezonul regular al Ligii 1.

Acum, el a declarat: „Mă opresc aici, nu mă mai răzgândesc! Nu am fost prea mult ajutat. A fost un joc foarte tacticizat la început. Ambele echipe au încercat să prindă pole-position, ca la motociclism. Am primit un gol foarte ușor, greșeala portarului. Ei au încercat să se apere, noi am produs și cu mai multă atenție și îndemânare… Avem șanse bune, e clar, rezultatul poarte fi întors. Nu știu pentru jocul de vineri. Nu mă mai întrebați pe mine, pentru că eu o să îmi depun demisia. Pe cale amiabilă. Nu mai pot să fiu antrenor, nu am anunțat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și nu aveam dreptul să provoc valuri. Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc, mă opresc aici. Meciul de azi a fost foarte echilibrat. Lipsește ceva, scânteia, niște execuții, lipsește ceva. Au fost și greșeli de arbitraj. Regret că nu am făcut ce așteaptau suporterii noștri. Îmi pare rău și îmi cer scuze că nu am făcut mai multe. Nu am fost nici prea mult ajutat”, a declarat Gigi Mulțescu.

Amintim, Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo la jumătatea lunii martie, când l-a înlocuit pe Ionel Gane.

În precedentele patru meciuri disputate cu el banca tehnică, "câinii roșii" au bifat patru înfrângeri: cu ultima clasată Poli Iași, campioana CFR Cluj, Academica Clinceni și marți seară cu Astra Giurgiu, în Cupa României.

Cehul Dușan Uhrin Jr., care a mai pregătit-o și el pe Dinamo în sezonul 2019-2020, a fost convins să revină de asociația fanilor „DDB”, care finanțează în prezent clubul din Ștefan cel Mare.


Sursa imaginii: 
Facebook / Clasic-Dinamo