Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Paris Saint-Germain și Chelsea sunt în semifinalele Ligii Campionilor

În primele două retururi ale sferturilor de finală Bayern Munchen și Porto au câștigat, dar PSG și londonezii merg în penultimul act datorită victoriilor mai clare din prima manșă.

Bayern a obținut cu greu o victorie la scor minim la Paris: 1-0, care nu a fost suficientă, după ce francezii s-au impus în Germania cu 3-2. Deținătoarea trofeului iese din cursă după ce adversara ei a înscris mai multe goluri în deplasare, 3-3 fiind la general.

În cealaltă partidă jucată marți, FC Porto a câștigat tot cu 1-0, gol marcat de Taremi, cu o foarfecă superbă, în prelungiri. De asemenea, lusitanii nu a reușit să întoarcă rezultatul din tur, când a fost 2-0 pentru Chelsea.

Acum, pentru un loc în finala Champions League, Paris Saint-Germain se va lupta cu învingătoarea „dublei” dintre Manchester City și Borussia Dortmund, după ce englezii s-au impus cu 2-1 în tur.

De cealaltă parte, Chelsea Londra va înfrunta în semifinale câștigătoarea dintre Real Madrid și FC Liverpool, duel în care spaniolii au câștigat prima confruntare cu 3-1.

Celelalte două retururi ale sferturilor Ligii Campionilor se vor disputa miercuri seară, de la ora 22:00.