Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep este în sferturile turneului de tenis de la Stuttgart

Românca de pe locul al 3-lea mondial şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în sferturile de finală ale tuneului german de categorie WTA 500 după ce a învins-o, joi, cu 6-1, 6-3, pe Marketa Vondrousova din Cehia, a 20-a în ierarhia WTA.

Simona Halep o va întâlni acum pe jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul al 12-lea WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 în ierarhia profesionistă.

Halep se declară mulțumită după meciul cu Vondrousova: "Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu"

De asemenea, Simona spune că abia a aşteptat această partidă, pentru a-şi lua revanşa după cele două precedente înfrângeri în faţa jucătoarei cehe, anunță News.ro.

"A fost un meci extraordinar, de fapt îl aşteptam de câteva zile să-l joc. Am fost foarte motivată să simt terenul, să dau totul şi da, a fost un meci mare şi simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Am fost un pic agitată înainte de meci, pentru că am pierdut în faţa ei de două ori, scurtele ei sunt foarte complicate şi e greu să ajungi la ele, dar azi ştiam la ce să mă aştept, am ştiut cum să joc şi am fost un pic mai agresivă decât în precedentele meciuri. Serviciul mă ajută mult, când îl fac bine, dar nu m-am antrenat prea mult la serviciu, din cauza accidentării la umăr, aşa că am lăsat-o mai moale şi am servit normal. Sunt de sâmbătă aici şi abia am aşteptat acest meci, este extraordinar să fiu din nou aici, organizatorii fac o treabă foarte bună şi este un turneu frumos şi le mulţumesc tuturor celor care organizează turnee în aceste vremuri, grele vremuri. Sunt fericită să fiu din nou la Stuttgart, este al şaptelea an, cred, şi voi reveni de fiecare dată când voi putea", a declarat Simona Halep la interviul de pe teren, la finalul meciului de la Stuttgart.