Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Rugby Coronavirus: Primul meci cu public din Anglia va fi pe 17 mai

saracens_spectatori.png

Saracens
Saracens vor fi primul club care joacă un meci de rugby cu public după relaxarea restricțiilor Covid
Sursa imaginii: 
Saracens

Primul meci de rugby cu public din Anglia după mai bine de patru luni se va juca pe 17 mai, prima zi în care se relaxează restricțiile Coronavirus cu privire la evenimentele sportive în aer liber. Este vorba de un meci din liga a doua, dintre Saracens și Ampthill.

Saracens au mutat meciul, programat inițial pentru sâmbătă 15 mai, pentru luni 17 mai, de la 19:30 ora locală (21:30 în România) și se va disputa pe stadionul StoneX (capacitate 8.500) din nord-vestul Londrei, în prezența a maximum 2000 de spectatori, limita permisă de guvern pentru astfel de evenimente raportată la capacitatea stadionului.

Clubul anunță că biletele vor fi vândute pe principiul primul venit, primul servit, iar spectatorii vor fi conduși la locul alocat de către pionieri – oameni de ordine voluntari.

Saracens, care în ultimul deceniu au câștigat de cinci ori campionatul Angliei și de trei ori Cupa Campionilor Europeni, evoluează în liga a doua fiind penalizați cu retrogradarea după sezonul 2019 – 2020 pentru depășirea repetată a plafonului salarial pentru lotul de jucători.

Pe 21 și 22 mai au loc pe stadionul Twickenham (capacitate 82.000) din sud vestul Londrei finala Challenge Cup între Leicester Tigers și Montpellier și respectiv finala Cupei Campionilor Europeni între Stade Toulousain și La Rochelle Atlantique în prezența a maximum 10.000 de spectatori.