Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Universitatea Craiova și Astra Giurgiu vor juca finala Cupei României la fotbal

Echipa olteană s-a calificat în ultimul act al competiției după ce manșa a 2-a a semifinalei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat miercuri seara la egalitate: 2-2, iar în primul tur craiovenii au învins cu 3-0.

Cele patru goluri s-au marcat în prima repriză, una foarte disputată, care a mai avut parte și de alte ocazii importante la ambele porți.

Formația din Târgu Jiu a deschis scorul prin Darius Buia în minutul 17, după ce Camara a fost la un pas de a marca în minutul 3 pentru Craioveni, șutul său nimerind bara transversală. Pentru gruparea din Bănie, Reagy Ofosu a egalat la doar două minute după golul lui Buia.

Apoi, Paraschiv a preluat din nou conducerea pentru Pandurii în minutul 28, în urma unei mingi recuperate în jumătatea adversă de același Buia. În fine, Tudorie a egalat și a închis tabela în minutul 36.

Finala Cupei României se va juca la 22 mai, la Ploieşti, un meci anunțat de FRF ca fiind probabil primul din acest sezon la care vor fi primiți spectatori în tribunele stadionului.