Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Marius Șumudică s-a răzgândit în ultimul moment și a refuzat oferta FCSB

Antrenorul a anunţat, joi seară, că a hotărât să refuze oferta de la FCSB, menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor colabora niciodată.

Șumudică a declarat la Digisport că a analizat oferta finanțatorului „roș-albaștrilor”, dar a ajuns la concluzia că pentru cariera lui este cel mai bines să accepte o ofertă din străinătate:

"Am decis să nu colaborăm. Este cel mai bine şi pentru mine şi pentru Gigi Becali. Sufleteşte nu am putut face pasul, deşi profesional era bine. Am ajuns la Constanţa, am stat de vorbă cu staful meu, nu am ajuns la un consens şi am decis de comun acord că este bine să nu facem acest pas. Dânsul nu putea colabora cu staful meu, eu nu cu al lui. Gigi Becali rămâne prietenul meu, dar nu vom putea colabora niciodată", a declarat Marius Şumudică.

Amintim, antrenorul fost campion al României cu Astra Giurgiu a spus mați la radio Sport Total FM că are 3 oferte, din Turcia, Qatar și Emiratele Arabe Unite, și că va anunța echipa aleasă până la finalul acestei săptămâni.

În oferta de la FCSB, Gigi Becali îi promitea lui Șumudică o primă de

500.000 de euro dacă duce echipa în grupele Champions League,

200.000 de euro dacă echipa se califică în grupele Europa League și

25.000 de euro dacă gruparea bucureșteană pătrunde în grupele Conference League. De asemenea, un salariu lunar de 25.000 de euro.

Până la vârsta de 50 de ani, Marius Șumudică a pregătit de-a lungul carierei echipele: Rocar București, Inter Gaz, Progresul, Astra Ploiești, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep și Rizespor în Turcia.