Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


FCSB are un nou antrenor – Dinu Todoran a fost adus de Gigi Becali direct de la biserică

dinu todoran.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook / VoluntariFC

După ce Toni Petrea a demisionat și a fost refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, patronul „roș-albaștrilor” a găsit în cele din urmă un tehnician: Dinu Todoran.

Becali lui FCSB i-a făcut și un portret succinct tehnicianului, spunând că este un "antrenor cuminte" și că acesta se afla "la duhovnic" în momentul în care l-a căutat.

"Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău", a declarat Gigi Becali la „Digi Sport Special”.

În vârstă de 42 de ani, Dinu Todoran a mai antrenat echipele FC Voluntari și CSM Slatina. El era liber de contract din luna martie a acestui an.