Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Massimiliano Allegri revine ca antrenor la Juventus Torino

massimiliano allegri.jpg

Sursa imaginii: 
france24.fr

După doar câteva ore de la anunțul despărțirii de Andrea Pirlo, Juve l-a prezentat pe noul antrenor al echipei – Massimiliano Allegri, care revine la Torino, unde a mai activat între 2014 și 2019.

Pagina oficială a clubului titrează: „Bine ai revenit acasă, Max!”, amintind că Allegri găsește „o bancă pe care o cunoaște foarte bine, un club pe care îl iubește și care îl iubește la rândul său, și cu care începe o nouă călătorie, către noi obiective.”

Ceea ce a realizat în prima sa aventură la Juventus este gravat în istoria clubului”, mai spun cei de la Juve, reamintind realizările sale în perioada în care a condus echipa: cinci titluri de campion în Serie A, patru Coppa Italia și de două ori Super Cupa, ajungând de două ori și în finala Ligii Campionilor.

Suntem gata să începem un nou drum alături de Allegri, să ne construim viitorul împreună. Cu profesionalismul său inegalabil, forța sa morală, cu ideile strălucite ale unui antrenor capabil să amestece cărțile, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Cu zâmbetul lui, ca o semnătură. Cu felul său de a înțelege fotbalul și viața cu simplitate, cu dorința sa de a simplifica lucrurile și cu angajamentul de a se bucura de fiecare moment frumos pe care îl poate oferi și îl va oferi la Juventus.”, au mai scris cei de la Juventus, transmițându-i la final mesajul:

Bine ai revenit, domnule Allegri! Să începem din nou împreună. Să începem din nou cu Max. Bine ai venit acasă, coach!”.